با 10 چت بات هوش مصنوعی برتر آشنا شوید
به گزارش سفر ارزان به دبی، از ChatGPT گرفته تا Bard، چت های هوش مصنوعی زیادی در دنیای فناوری وجود دارند، اما بهترین آن ها کدامند؟
به گزارش دیجیاتو، چت بات های هوش مصنوعی از اواخر سال 2022 تا به امروز فوق العاده محبوب شده اند. این چت بات ها ابزار های بسیار مفیدی هستند که براساس ورودی هایی که به آن ها می دهید، پاسخ هایی ارائه می نمایند که به پاسخ های انسان شباهت زیادی دارند. درحال حاضر چت بات های AI زیادی وجود دارند و ما می خواهیم در این مطلب 10 مورد از برترین آن ها را معرفی کنیم.
بدون تردید نمی توانیم لیستی از برترین چت بات های هوش مصنوعی بدون چت بات ChatGPT داشته باشیم. این چت بات پس از معرفی شدن در اکتبر 2022، هسته اصلی دنیای فناوری را شوکه کرد. این ابزار AI از بیشتر ویژگی هایی که یک چت بات خوب باید داشته باشد، برخوردار است.
این چت بات هوش مصنوعی رایگان است و می توانید بدون پرداخت هزینه از تمام قابلیت های پایه آن بهره ببرید. شما می توانید در بیشتر موضوعات از ChatGPT جواب بگیرید و درست مانند یک انسان با آن مکالمه کنید. ضمناً می توانید برای نوشتن متن نیز از این ابزار هوش مصنوعی یاری بگیرید و با آن مقاله، داستان، نمایشنامه، کد، شعر و سایر متون را بنویسید.
اکنون استفاده از ChatGPT نسخه 3.5 رایگان است و با پرداخت هزینه و خرید اکانت ChatGPT پلاس می توانید از تازهترین نسخه آن یعنی GPT-4 بهره ببرید. با GPT-4 می توانید متنی با حدبیشتر طول 25 هزار کلمه بنویسید. عملکرد سریع تر در ایجاد متن نسبت به GPT 3.5 و امکان استفاده از تصویر به عنوان ورودی، از دیگر قابلیت های تازهترین نسخه ChatGPT هستند. برای آشنایی با اصلی ترین رقبای ChatGPT، می توانید این مقاله دیجیاتو را مطالعه کنید
بینگ
پس از خبرسازشدن ChatGPT، مایکروسافت نیز سریعاً سرمایه گذاری در زمینه چت بات AI را آغاز و چت بات هوش مصنوعی خود را با نام بینگ تازه (New Bing) که مبتنی بر GPT-4 است، منتشر کرد. انتشار این ابزار هوش مصنوعی به منزله کوشش این شرکت برای تقویت موتور جستجوی خود است که تا به امروز در سایه گوگل واقع شده است.
مایکروسافت پس از ایجاد این ابزار AI، آن را در اج، مرورگر اختصاصی خود ادغام و بعلاوه یک میانبر در نوار جستجوی ویندوز 11 برای دسترسی به آن ایجاد کرد. عملکرد بینگ نیز کاملاً مانند ChatGPT است که تعجب برانگیز نیست. شما می توانید با یاری این چت بات در خصوص موضوع مورد نظرتان جواب بگیرید یا متن بنویسید.
پاسخ های بینگ و ChatGPT شبیه هم هستند؛ اما تفاوت هایی هم با یکدیگر دارند. برای مثال پاسخ های چت بات AI مایکروسافت بر تشویق کاربران به جستجوی موضوع مورد نظرشان در موتور جستجوی بینگ تمرکز نموده اند و غالباً با عبارت …Would you like to look up (آیا دوست دارید برای… جستجو کنید)
My AI اسنپ چت
اسنپ چت، ChatGPT را در اپلیکیشن شبکه اجتماعی خود پیاده سازی نموده و نتیجه این کار My AI شده است. اسنپ چت امکان استفاده از My AI را به شکل مکالمه با چت بات فراهم نموده است.
اسنپ چت می خواهد My AI بیشتر همراه و همدم انسان باشد تا یک منبع اطلاعاتی؛ اما می توانید برای نوشتن نمایشنامه، داستان، شعر و تمام موضوعات مناسب روی آن حساب کنید؛ البته در قالب یک چت بات مکالمه محور.
چت شما با My AI در بالای اپلیکیشن اسنپ چت پین می گردد و می توانید مانند یک انسان با او صحبت کنید. My AI در زمینه فراوری انواع محتوا ها نیز عملکرد خوبی دارد و توانایی آن در این زمینه به ChatGPT نزدیک است؛ البته به خوبی ChatGPT نمی تواند روند صحبت با انسان را حفظ کند.
گوگل بارد
گوگل بارد با سایر موارد لیست تفاوت دارد؛ زیرا جزو معدود چت بات هایی محسوب می گردد که بر پایه ChatGPT ایجاد نشده است؛ بنابراین می توانیم انتظار داشته باشیم پاسخ های آن با پاسخ های ChatGPT تفاوت زیادی داشته باشد؛ البته چت بات AI گوگل نیز کاملاً شبیه به ChatGPT عمل می نماید و پاسخ هایی شبیه به پاسخ های انسان به شما می دهد. شما می توانید از گوگل بارد درست مانند ChatGPT برای جستجوی متنی، مصاحبه، جستجوی اطلاعات و متن نویسی بهره ببرید.
تفاوت اصلی گوگل بارد با ChatGPT، وابستگی بارد به موتور جستجوی گوگل است. در هر مرتبه جستجو در چت بات هوش مصنوعی گوگل، دکمه Google it (گوگل کن) را نیز می بینید که صفحه جستجوی گوگل با موضوع جستجوشده را نمایش می دهد. گوگل با این کار می خواسته کاربران را همچنان در صفحه جستجوی خود حفظ کند.
بلندربات 3 متا (Blenderbot 3)
شاید نام بلندربات را نشنیده باشید؛ اما این چت بات قبل از انتشار ChatGPT برای عموم مردم، معرفی و منتشر شد. متا، شرکت مادر فیسبوک، اینستاگرام و واتس اپ، بلندربات را قبل از معرفی ChatGPT، بینگ و بارد در اوت 2022 معرفی کرد؛ اما این Chatbot آن طور که باید، محبوب نشد.
بلندربات 3 قابلیت های زیادی دارد، اما این موضوع به این معنی نیست که توانایی های آن شبیه ChatGPT باشد. این چت بات عمدتاً برای مواردی مثل چت کردن مناسب است (درواقع فقط مناسب این کار است) و نمی توانید از آن برای داستان نویسی یا کار های مشابه بهره ببرید. چت بات هوش مصنوعی متا به خوبی موضوع جستجوشده را مدیریت می نماید و مسئله ای از این بابت نخواهید داشت.
انیشتین جی پی تی (Einstein GPT)
انیشتین GPT، محصول شرکت سیلزفورس (Salesforce)، برای صحبت در خصوص روزمرگی ها یا نوشتن داستان کوتاه طراحی نشده و با تمرکز روی استفاده تجاری از هوش مصنوعی ایجاد شده است. انیشتین GPT یک ابزار هوش مصنوعی مولد با تمرکز روی مدیریت روابط مشتری (Customer Relations Management یا CRM) محسوب می گردد. این چت بات مناسب شرکت هایی است که دائماً با مشتری ها در ارتباط هستند.
انیشتین GPT بر پایه ChatGPT ایجاد شده است و می توانید درست مانند چت بات OpenAI از آن بهره ببرید. این چت بات به علت اینکه با هدف ارائه خدمات مدیریت روابط مشتری طراحی شده است، می تواند برای پاسخ دهی به مشتریان استفاده گردد. ضمناً این ابزار هوش مصنوعی قادر به ایجاد Lead Page (صفحه اصلی یک سایت برای خوش آمدگویی به کاربر، معرفی محصول و…) نیز است و توانایی های بسیار زیاد دیگری هم دارد.
جاسپر (Jasper)
جاسپر می تواند دستیاری برای کپی رایتینگ (نوشتن متن برای تبلیغات یا سایر اهداف بازاریابی) باشد. شما می توانید از این چت بات هوش مصنوعی برای ایجاد انواع محتوا برای کسب وکار خود ازجمله پست وبلاگ، ایده برای متن نویسی یا ایجاد پست برای شبکه های اجتماعی یاری بگیرید. جاسپر علاوه بر متن نویسی، توانایی ایجاد تصویر را نیز دارد و با این ابزار می توانید پس از نوشتن مقاله، برای آن عکس بسازید. بی شک این چت بات AI یک ابزار هوش مصنوعی تجاری همه کاره است.
یو. کام چت (You. com Chat)
بینگ و بارد اساساً کارآمدتر از موتور جستجو های بینگ و گوگل هستند و برای تشویق کاربران به استفاده از این دو موتور جستجو طراحی شده اند؛ اما یو. کام چت، خود یک موتور جستجو محسوب می گردد که قابلیت مکالمه با انسان را دارد که می توان به وسیله یک تب از آن بهره مند شد. برای استفاده از این چت بات هوش مصنوعی باید درست مانند زمان استفاده از ChatGPT، موضوع مورد نظر خود را بنویسید.
یو. کام چت در داخل یک موتور جستجو ایجاد شده است و پس از آن که به جستجوی شما پاسخ می دهد، نتایج جستجوی مرتبط را نیز در سمت راست صفحه می بینید. برای دسترسی به نتایج جستجو نیازی نیست روی یک دکمه اختصاصی کلیک کنید و آن ها به صورت اتوماتیک در سمت راست نمایشگر ظاهر می شوند. چنین روشی، راهکاری عالی برای پیاده سازی ابزار هوش مصنوعی در موتور جستجو است.
نوا (Nova)
نوا قدرت هوش مصنوعی مولد را به گوشی می آورد. این چت بات هوش مصنوعی اپلیکیشنی با بیشتر قابلیت های ChatGPT است؛ نوا به میزان بینگ و بارد سریع عمل نمی نماید، اما خیلی هم کند نیست.
رابط کاربری این چت بات هوش مصنوعی ساده و کاربرپسند است و قابلیت های جالبی دارد. زمانی که آغاز به استفاده از این اپلیکیشن می کنید، لیستی از مکالمات گذشته شما در آن حفظ می گردد و می توانید بعداً دوباره به آن ها دسترسی پیدا کنید. ضمناً صفحه ای اختصاصی برای ایده های تأثیرگذار که می توانید آن ها را امتحان کنید نیز در اپلیکیشن دیده می گردد. با یاری این ایده ها می توانید بعضی از توانایی های بالقوه اپلیکیشن را کشف کنید.
استفاده از نوا کاملاً رایگان نیست و پس از چندبار استفاده معدود از آن، باید هزینه سرویس پولی آن را پرداخت کنید. پس از نصب این اپلیکیشن می توانید با چند اعتبار محدود که رایگان به شما داده می گردد، چند بار موضوع های مورد نظر خود را در آن جستجو کنید. به ازای هر بار جستجو، یک اعتبار مصرف می گردد و پس از انتها تمام اعتبارها، باید برای ادامه استفاده از اپلیکیشن، هزینه استفاده از سرویس پریمیوم را بپردازید.
اسک اِی آی (Ask AI)
اسک AI نیز اپلیکیشنی با رابط کاربری واقعاً ساده و راحت است. پس از بازکردن اپلیکیشن، فیلد جستجوی متنی را می بینید. ضمناً چند قابلیت دیگر دیده می گردد که می توانید از آن ها نیز بهره ببرید (مثل نوشتن ایمیل به رئیس، تدریس زبان اسپانیایی، معین برنامه سفر و حل معادله ریاضی). پس از انتخاب یکی از این قابلیت ها، فیلد جستجوی متنی با یک پیشنهاد تصادفی اتوماتیک ظاهر می گردد و بالای آن مکالمات متنی اخیر خود با چت بات را خواهید دید.
اسک AI نسبت به سایر چت بات های این لیست کند است؛ اما می توانید موضوع مورد نظرتان را درست مانند ChatGPT در آن تایپ کنید. برای پاسخ گرفتن از این AI Chatbot باید منتظر بمانید؛ بنابراین اگر فکر می کنید پاسخ چت بات طولانی می گردد، می توانید گوشی را چند ثانیه زمین بگذارید.
قابلیت های رایگان این اپلیکیشن محدود هستند و درصورت تمایل برای بهره مندی رایگان از آن، تنها می توانید سه بار در روز از آن بهره ببرید. اگر می خواهید از طرح پولی اپلیکیشن بهره ببرید، هم می توانید هزینه را به صورت هفتگی پرداخت کنید و هم می توانید با پرداخت 39.99 دلار دیگر هیچ هزینه ای پرداخت نکنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص چت بات های ChatGPT، بلندربات، بینگ و بارد، می توانید مقاله با قوی ترین مدل های هوش مصنوعی آشنا شوید دیجیاتو را مطالعه کنید.
منبع: فرارو