جوان تر شدن زیست بوم فناوری و نوآوری سلول های بنیادی

به گزارش سفر ارزان به دبی، دبیرستاد توسعه فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حمایت این ستاد از محققان جوان سلول های بنیادی و رساله های دکتری آنها در سال گذشته اطلاع داد و گفت: ستاد روی این موضوع تمرکز دارد تا از این طریق انجام تحقیقات هدفمند و شاهد تاثیرگذاری بیشتر محققان این حوزه باشیم.

جوان تر شدن زیست بوم فناوری و نوآوری سلول های بنیادی

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی سفر ارزان به دبی به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانش آموزان آینده سازان زیست بوم فناوری و نوآوری هستند. آنها با فعالیت های فناورانه خود نگاهی نو را به این زیست بوم تزریق می نمایند. با این نگاه ستاد توسعه فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی تربیت و پرورش این نسل را در پژوهش سراهای دانش آموزی مد نظر قرار داده است.

اتکاء بر نیروی فعال زیست بوم فناوری و نوآوری در سال های اخیر گسترش یافته است. نیرویی که با دستاوردهای علمی و فناورانه خود در رونق اقتصاد و رهایی از نفت تاثیرگذار بوده اند. در حوزه های گوناگون شاهد رونق این زیست بوم در کشور بوده ایم. سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی یکی از حوزه هایی است که در چند سال گذشته اتفاقات خوبی در آن رقم خورد. به گونه ای که در مدت 6 سال رتبه علمی کشور در این حوزه به صورت چشمگیری ارتقاء یافت و در حال حاضر در صندلی سیزدهم سطح بین المللی قرار داریم. همه این اتفاقات به مدد فعالیت نیروی انسانی در این حوزه شکل گرفته است.

اما ستاد توسعه فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی برای گسترش فعالیت ها در این حوزه برنامه ها دارد. حمایت از محققان جوان و رساله های دکتری یکی از این برنامه ها است که در سال گذشته دنبال شد و در امسال نیز ستاد روی این موضوع تمرکز دارد تا از این طریق انجام تحقیقات هدفمند گردد و شاهد تاثیرگذاری بیشتر آنها باشیم.

البته ایجاد و راه اندازی پژوهش سراهای دانش آموزی نیز اقدامی دیگر است تا تربیت و پرورش نیروی انسانی در این حوزه سرعت گیرد. به گونه ای که به زودی در شمال غرب و شرق کشور با حمایت ستاد این پژوهش سراها ایجاد می گردد.

به گفته امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی ، قرارداد ایجاد این پژوهش سراها منعقد و وارد مرحله اجرایی شده است. سلول های بنیادی دانش آینده است و با توجه به توانمندی هایمان می توانیم به خوبی در این حوزه پیشرفت داشته باشیم. پژوهش سراهای دانش آموزی نیز مکانی برای تربیت و پرورش آینده سازان این حوزه محسوب می گردد. به زودی با راه اندازی آنها در بجنورد و سلماس شاهد رونق فعالیت های دانش آموزی می شویم.

منبع: خبرگزاری فارس

به "جوان تر شدن زیست بوم فناوری و نوآوری سلول های بنیادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جوان تر شدن زیست بوم فناوری و نوآوری سلول های بنیادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید