خورشت خلال بادام، غذای محبوب کرمانشاهی

به گزارش سفر ارزان به دبی، خورشت خلال بادام، یکی از غذاهای محلی، مهم و مجلسی استان کرمانشاه است که بعضی آن را بی نظیرترین خورشت ایرانی می نامند.

خورشت خلال بادام، غذای محبوب کرمانشاهی

استان کرمانشاه غذاهای محلی خوشمزه و معروف فراوانی دارد که محبوب تمام ایرانی ها است. خورشت خلال بادام کرمانشاه یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای این استان است. بعلاوه این غذا را در هر فصلی از سال به راحتی می توان درست کرد. خورشت خلال بادام که از گوشت، زرشک، دارچین و گلاب تهیه می گردد عطر و طعم فوق العاده ای دارد. خورشت خلال با روغن حیوانی کرمانشاهی غذایی بی نظیر است، اما اگر امکان تهیه روغن حیوانی را ندارید از کره یا روغن هم می توان استفاده کرد. در این بخش از سفر ارزان به دبی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای خورشت خلال بادام کرمانشاه

  • گوشت قرمز 300 گرم
  • زرشک 1 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب 5 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده 1/2 پیمانه
  • خلال بادام درشت 250 گرم
  • چوب دارچین 2 تکه کوچک
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • لیموعمانی 2 عدد

طرز تهیه خورشت خلال بادام

مرحله اول

پیاز را خرد کنید و در میزانی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی گردد. سپس گوشت خردشده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله دوم

پس از تغییر رنگ گوشت میزانی زرد چوبه اضافه کنید و تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، چند دقیقه تفت دهید و سپس شش پیمانه آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا گوشت با حرارت ملایم به مدت دو ساعت بپزد.

مرحله سوم

خلال بادام را خوب بشویید و حدود یک ساعت در آب گرم خیس کنید تا نرم گردد. سپس پنج دقیقه داخل زعفران دم نموده خیس کنید تا خوشرنگ گردد.

مرحله چهارم

وقتی آب خورشت کم شد، خلال بادام، زرشک، زعفران، چوب دارچین، گلاب، لیموعمانی و نمک را با هم به خورشت اضافه نمایید. (باید به مقدار یک بند انگشت روی خورشت آب باشد.)

مرحله آخر خورشت خلال بادام کرمانشاه

در این مرحله حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورشت را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید خورشت کاملا جا بیفتد. پس از انتها پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را تست کنید. سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج، سبزی خوردن، انواع نوشیدنی ها و ماست سرو نمایید. اگر به خورشت های ایرانی علاقه دارید، خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی را هم بخوانید.

نکته ها

  • برای تهیه خورشت خلال بادام بهتر است از گوشت گوسفند بهره ببرید.
  • دلیل استفاده از چوب دارچین به جای پودر دارچین به این دلیل است که رنگ خورشت تیره نگردد.
  • به جای گلاب می توانید از گل محمدی بهره ببرید. هر دو برای خورشت خلال مناسب هستند.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه آش ماش با گوشت گوسفندی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "خورشت خلال بادام، غذای محبوب کرمانشاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت خلال بادام، غذای محبوب کرمانشاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید