طرز تهیه کوکو کدو با روشی ساده
به گزارش سفر ارزان به دبی، کوکو کدو، یکی از خوش مزه ترین انواع کوکو محسوب می گردد. هرچند شاید به مقدار کوکو سبزی و کوکوی سیب زمینی به آن پرداخته نشده است؛ اما این مسئله، چیزی از ارزش های این کوکو کم نمی کند. اگر آن را امتحان نموده باشید، این حرف را به خوبی درک می کنید.
گاهی حتی کسانی هم که هیچ علاقه ای به خود کوکو ندارند، آن را در قالب کوکو کدو می پسندند و این غذا را اوج خودشکوفایی کدو می دانند. اگر تمایل دارید با طرز تهیه کوکو کدو آشنا شوید و یک غذای خوش مزه و کم هزینه را به سفره خود اضافه کنید، این مقاله را از دست ندهید.
مواد اولیه طرز تهیه کوکو کدو
- تخم مرغ 5 عدد
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه خردشده 1/4 قاشق چای خوری
- پیاز بزرگ خردشده 2 عدد
- سیر خردشده 2 حبه
- کدو سبز رنده شده 4 عدد
- زردچوبه 1 قاشق چای خوری
- جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- زعفران دم نموده به میزان لازم
این میزان مواد برای حدود 6 نفر مناسب است.
طرز تهیه کوکو کدو
- ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید گرم گردد.
- تخم مرغ ها را درون ظرفی گود بریزید و خوب هم بزنید.
- پیازها را همراه با کمی روغن روی حرارت زیاد بگذارید و اجازه دهید پیاز، نرم و خامی آن گرفته گردد.
- پس از آن که پیازداغ شما آماده شد، زنجبیل، سیر و زردچوبه را به آن اضافه کنید. اجازه دهید 1 دقیقه دیگر روی حرارت زیاد پخته گردد.
- حال، کدوسبز رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید حدود 10 تا 12 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا نرم گردد.
- این مرحله، نوبت اضافه کردن آب زعفران به کدو است.
- اکنون مخلوط پیاز و کدوسبز را از روی حرارت بردارید و به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید. آن قدر هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
- در این مرحله از طرز تهیه کوکو کدو، جوش شیرین، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
- مخلوط را در یک تابه بریزید و در فر قرار دهید. کوکو کدو حدود 30 دقیقه زمان احتیاج دارد تا طلایی و پخته گردد. پس از این مدت کوکو را از فر درآورید و نوش جان کنید.
طرز تهیه کوکو کدو حدود 55 دقیقه از زمان شما را می گیرد. 15 دقیقه از این زمان صرف آماده سازی مواد و 40 دقیقه از آن، صرف پختن کوکو کدو می گردد.
طرز تهیه کوکو کدو سبز با پنیر
اصولا وجود پنیر پارمزان در هر غذایی، آن را خوش مزه تر می نماید. اگر تمایل داشته باشید کوکوی خود را با پنیر درست کنید، می توانید قبل از ریختن مخلوط در تابه، کمی پنیر پارمزان رنده شده هم به مواد اولیه آن اضافه کنید.
اگر تصمیم به این کار گرفته اید، احتمالا رژیمی بودن غذا اهمیت چندانی برایتان ندارد. پس می توانید فر را هم از برنامه حذف کنید و کوکوی خود را درون تابه و با روغن سرخ کنید. هرچند پیشنهاد ما به شما، استفاده از همان روش اول و فر است.
طرز تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی
برای تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید. پس از آن که خنک شدند، آن ها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس پیاز و کدوسبز را هم رنده کنید، آب آن ها را بگیرید و به سیب زمینی اضافه کنید. حال نوبت افزودن تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و سایر ادویه های دلخواه تان است.
پس از آن، مواد را نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خوب منسجم گردد. سپس آن ها را به شکل دلخواه خود درآورید و در روغن کاملا داغ سرخ کنید. در صورت تمایل، می توانید کمی آرد سوخاری هم به مواد این کوکو اضافه کنید.
طرز تهیه کوکو کدو سبز و هویج
برای تهیه کوکو کدو سبز و هویج، ابتدا کدو، پیاز، هویج و سیب زمینی را رنده کنید. سپس چاشنی کدو شامل نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه های دلخواه خود را به آن بیفزایید. در مرحله بعد، آرد گندم را به مخلوط خود اضافه کنید. بعد از آن تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از آن که مواد خوب با هم مخلوط شدند، آن ها را به شکل دلخواه خود درآورید و در روغن سرخ کنید.
نکاتی که باید در طرز تهیه کوکو کدو رعایت کنید
- قبل از ریختن مواد کوکو در ماهی تابه، بهتر است ماهی تابه را به مدت 5 دقیقه در فر گرم کنید.
- در مواد اولیه طرز تهیه کوکو کدو، میزان سیر 2 حبه است. شما می توانید بنا به ذائقه خود آن را کم یا زیاد کنید.
- از کدوی تازه و سالم بهره ببرید تا کوکو کدو شما، خوش طعم ترین حالت خود را بگیرد.
- اضافه کردن زعفران دم نموده اختیاری ست. اما توصیه می کنیم این مرحله را انجام دهید و کوکوی خوش عطر و طعم تری تحویل بگیرید.
- اگر طعم پیازچه را دوست دارید، می توانید آن را به مواد اولیه کوکوی خود اضافه کنید.
- قبل از آغاز کار، حتما فر را گرم کنید. در غیر این صورت، کوکوهای شما دو لایه می شوند و نتیجه کار، دلخواه شما نخواهد بود.
- هنگام اضافه کردن پیاز رنده شده به مواد، حتما آب آن را بگیرید تا مواد کوکوی شما شل و وارفته نگردد.
- اگر کوکوی خود را در روغن سرخ می کنید، پس از سرخ شدن، بهتر است با استفاده از دستمال جاذب روغن، روغن اضافی آن ها را بگیرید.