کاهش برداشت محصول عدس از مزارع استان اصفهان

به گزارش سفر ارزان به دبی، کارشناس حبوبات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با کاهش اندازه بارش های بهاره عملکرد عدس دیم با افت چشمگیری روبرو و به کمتر از 200 کیلوگرم در هکتار رسیده است.

کاهش برداشت محصول عدس از مزارع استان اصفهان

رضا خاکپور گفت: سال جاری سطح زیر کشت عدس آبی استان اصفهان حدود 500 هکتار و سطح زیر کشت عدس دیم هزار هکتار است.

کارشناس حبوبات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه نمود: مهمترین چالش در حوزه فراوری عدس استان بحث آب و خشکسالی است به طوری که مزارع عدس دیم در نبود بارش های بهاره به کمتر از 200 کیلو گرم در هکتار رسیده و این در حالی است با توجه به تداوم این شرایط مزارع زیر کشت دیم استان کشاورزان رابا خسارت عملکرد روبرو نموده است.

او اضافه نمود: عمده منطقه ها سطح زیر کشت عدس در استان اصفهان در منطقه ها سردسیر و معتدل سرد واقع شده است که شاخص ترین شهرستان هایی که به کشت عدس اختصاص دارند شهرستان چادگان، بوئین میاندشت، سمیرم و بخشی از تیران و کرون می باشد.

به گفته خاکپور هرساله برداشت عدس از اوایل تیرماه شروع و تا سرانجام تیرماه ادامه دارد.

او می گوید: با در نظر گرفتن سطوح آیش هرساله حدود 600 هکتار از مزارع بخش چنارود شهرستان چادگان به کشت عدس دیم اختصاص یافته که به ازای هر هکتار در شرایط زمان آبی حدود 500 کیلو گرم عدس دیم برداشت می گردد.

او ادامه داد: شهرستان چادگان سال جاری رتبه اول فراوری عدس دیم در استان اصفهان را کسب نموده است.

او گفت: ارقام عدس دیم استان عمدتا بومی و دانه ریز می باشد.

خاکپور در ادامه اضافه نمود: قیمت عدس با کیفیت دیم در شهرستان چادگان 50 هزارتومان می باشد.

سفر ارزان به دبی اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "کاهش برداشت محصول عدس از مزارع استان اصفهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش برداشت محصول عدس از مزارع استان اصفهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید